Suuri kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Kaikki sujui aivan loistavasti, porukka ja sen yhteishenki oli aivan uskomaton. Kuvia tulossa esille myös tähän blogiin kunhan allekirjoittanut saa aikaiseksi purkaa laukkunsa.

Erityis kiitokset haluan antaa idearikkaille tiimiläisille joiden kanssa tapahtumaa ideoimme ja toteutimme, eli Minna, Minna, Elina ja Triin. Sekä tietenkin koko viikonlopun keittiössä touhunneelle Heiskalle.

Sekä tietenkin sponsoreillemme joiden materiaaleista pääsimme toteuttamaan mitä uskomattomampia kortteja. Tämä meidän ns. "roskapussi-haaste" (Jokaiselle jaettiin materiaalit roskapussissa, jotta sotkujen määrä saataisiin minimoitua) =0) tuotatti mielettömän määrän kortteja, ATC-kortteja ja leiskoja, pyytäisinkin kaikkia paikalla olleita osallistujia linkittämään tähän haasteeseen tekemänsä, blogissa julkaistut postaukset, jotta muutkin niitä pääsisivät ihailemaan. Linkitäthän jokaisen postauksen erikseen, jos teit useamman kortin tai muun tuotoksen (Mikäli ne eri postauksiin on laitettu). Muiden haasteiden kortit voi esitellä alempana olevissa postauksissa.

Sponsorit