Tänne vielä julkaistavaksi tämä sähköposti joka kaikille lähti

Heippa kaikille teille Vihtiin tulioille!


Enää muutama hassu hetki kun pääsemme viettämään ihanaa viikonloppua askartelun, saunomisen ja ennen kaikkea hyvän seuran parissa.


Muutamia kysymyksiä on teiltä tullut tapahtumaan liittyen joten laitan nyt kaikille asiasta sähköpostia.


Paikalle pääsee siis omalla autolla kaikista vaivattomammin. Pihassa on autoille parkkitilaa. Ja matkanvarrelle pystytämme muutaman AVKL – tekstillä varustetun opastekyltin. Pääkaupunkiseudulta paikalle pääsee hyppäämällä Elielin aukiolta kello 17.15 laiturilta 27 lähtevään 345 bussiin ja jäämällä pois Mustasillan pysäkillä Vihdintien ja Lakistontien
risteyksessä. Siellä on paikan varanneille auto vastassa joka 3,00 euron maksulla tuo matkalaiset perille saakka. 345 bussin reitin ja aikataulun löydät täältä http://aikataulut.ytv.fi/linjat/fi/s345.html . Samalla systeemillä pääsee sunnuntaina myös pois paikalta tarkoituksena ehtiä bussille joka lähtee Rinnekodista klo 17.10 ja on Helsingissä klo n. 18.05.


Käteistä rahaa kannattaa myös varata mukaan sillä Purppurataivaan Mirva on paikalla myymässä tuotteita. Ennakkotilaus mahdollisuus kannattaa myös käyttää hyödykseen. Ennakkotilauksen tekeminen -15% alennuksella on mahdollista vielä 8.9.2010 saakka. Lisätietoa löydät Purppurataivaan sivuilta. www.purppurataivas.fi


Ruokailusta on tullut jonkin verran kyselyä. Eli tarjolla on aamupala puuroineen, kahveineen ja leipineen, päivällä lämminruoka joka toisena päivänä on keitto ja toisena päivänä laatikko. Lisäksi hintaan kuuluu grillimakkarat lisukkeineen, sekä iltapalalla leivät leikkeleineen. Kahvia lisukkeineen on tarjolla koko tapahtuman ajan.


Omia eväitä saa ottaa, mutta se ei välttämättä ole tarpeen. Toivomme että suositte tuotteita joita ei välttämättä tarvitse jääkaapissa säilyttää, sillä jääkaappi tila on rajallinen. Omia herkkuja ja saunajuomat on suositeltavaa ottaa mukaan, sillä lähikauppa ei ole kovinkaan lähellä =0).


Askartelutavaroiden mukaan ottamisesta on myös paljon kyselty. Kannattaa ottaa tarvikkeita mukaan sen verran mitä uskoo tekevänsä, joku kerkeää viikonlopun aikana tekemään toistakymmentä korttia ja muutaman skräppileiskan ja kun toinen saa juuri ja juuri yhden kortin valmiiksi asti. Sen verran voin teille ohjelmasta paljastaa että haastamme teidät kortteja/skräppisivuja tekemään oman valinnan mukaan. Niitä varten ei ihmeitä tarvita, mutta korttipohjat ja skräppipaperit on hyvä olla omasta takaa, sekä jonkinlaisia koristuksia. =0) Samoin kuin jotkut väritys tarpeet oman maun mukaan.


Allekirjoittanut ottaa mukaansa cuttlebugin ja kuumailmapuhaltimen joita saa vapaasti lainata. Toki omat laitteensa saa ottaa mukaan, mutta mahdollista ottaa mukaan vain omat stanssit.


Perus askartelutarvike käsitettä pyydettiin hieman avaamaan, joten tässä pientä listan tynkää siitä mitä olisi hyvä olla mukana:


- Korttipohjia

- Kuviopapereita

- Liimaa / teippiä / liimatäpliä

- Sakset

- Nauhoja / koristeita

- Leimamuste

- Leimapaperia

- Kosteuspyyhkeitä leimojen putsaamista varten

- Askartelualusta

- Värit leimojen värittämistä varten

- Joitakin omia leimasimia

- Valokuvia (skräppääjät)


Tuossa siis joitakin perusjuttuja jotka olisi hyvä olla mukana, mutta jokainen hamstraa tavaraa mukaan juuri sen minkä jaksaa kantaa. =0) Ja muistattehan merkata kaikki omat tavaranne.


Olisi myös mukava nähdä teidän valmiita tuotoksia, niin kortteja kuin skräppileiskojakin, joten ottakaa ihmeessä jokunen esiteltävä mukaanne.=0)


Leimaamisesta on myös kyselty. Minun puolestani jokainen saa leimailla toisten leimoilla, kunhan on asianomaisen lupa asiaan ja huolehtii leimat puhtaana takaisin omistajilleen. Voisimme vaikka sopia että jokainen joka antaa leimojaan ”vapaaseen käyttöön” laittaa ne pöytänsä kulmalle esille. Ja huolehtii siitä että sekä leimoissa että pöydällä on nimi, jotta leimat löytävät tiensä takaisin.

 

Koska esittely kierroksella ei kuitenkaan kaikkien nimet heti jää mieliin, olisi mukava jos kaikilla olisi nimilappu kaulassa tai rinnuksessa keikkumassa. Ja oman pöytäpaikan merkkaaminenkin on suorastaan suotavaa. =0)


Askarteluviikonlopun osallistujia tai heidän tavaroitaan ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta vaan jokaisen tulee huolehtia itse omista vakuutuksistaan. Vapaa-ajan vakuutus, kotivakuutus ja toisilla matkavakuutus korvaa mahdolliset tapaturmat ja vahingot. Asian voit selvittää tarkemmin omasta vakuutusyhtiöstäsi.


Käyttehän vielä myös tapahtuman blogista kertaamassa mukaan otettavia juttuja ja muita ohjeistuksia.


Ei muuta kuin hyvä mieli matkaan ja tervetuloa viettämään ihanaa viikonloppua askartelun merkeissä.


Mikäli sinulla on vielä kysyttävää laita rohkeasti sähköpostia tai soita numeroon

040-4147882 / Heidi ja eksymisen varalta tallenna myös numeroni lähtiessäsi matkaan. =0)


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


Terveisin Heidi sekä ihana apulais porukka =0)


Ps. Mikäli viikonlopulle luvataan viileää ilmaa varaathan mukaan lämmintä vaatetta,  jotta tarkenet istua nuotiollakin, ja erityisesti villasukat hetimmiten laukkuun. Vihdin Pirtti on iso vanha rakennus ja varmasti viileä ainakin perjantai iltana. =0)


http://askarteluviikonloppu.vuodatus.net/